Verbouwing in Heelsum

Verbouwen in Heelsum

Op zoek naar een bouwbedrijf voor een verbouwing in Heelsum? Dan zit u goed bij Bouwbedrijf Schippers. Bouwbedrijf Schippers bestaat al sinds 2011 en met deze ruime ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. We leveren niet alleen kwaliteit, maar houden ons ook aan de gemaakte planning en afspraken. Hierdoor kunt u in Heelsum snel genieten van uw nieuwe woonkamer, uitbouw, badkamer, keuken of nieuwe kozijnen.

Bereid uw verbouwing in Heelsum goed voor

Waar moet u aan denken als u begint aan een verbouwing?

  • Wat zijn uw wensen?

  • Wat is de tijdsplanning?

  • Wat zijn uw verwachtingen?

  • Wat is het budget voor de verbouwing?

  • Moet er een vergunning worden aangevraagd voor de verbouwing?

Bouwbedrijf Schippers helpt u graag bij deze bijkomende vragen van uw verbouwing Heelsum. Neem direct contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Klant is koning

Bouwbedrijf Schippers vindt het belangrijk dat de verbouw geheel aan uw wensen voldoet. Schakelt u ons in voor uw verbouw in Heelsum, dan plannen we vooraf altijd een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Vanuit het gesprek maken wij een offerte/voorstel. Bent u hiermee akkoord? Dan plannen we daarna de werkzaamheden in en gaan we aan de slag in Heelsum.

Zijn er wijzigingen tijdens de bouw? Dan bespreken we samen hoe verder. Zo komen we tot een eindresultaat in Heelsum dat volledig naar wens is.

Offerte Verbouwing Heelsum?

Wilt u graag meer weten over wat onze verbouwmogelijkheden zijn in Heelsum? Of wilt u van onze hulp gebruikmaken bij het vervangen van uw kozijnen? Bel vandaag nog naar 06 -10749633 of neem contact op met ons via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijf-schippers.nl

 

Neem contact met ons op