Kozijnen

Nieuwe kozijnen nodig? Schakel Bouwbedrijf Schippers in voor vrijblijvend advies. We leveren en plaatsen kozijnen in alle soorten en maten, van hout, staal, kunststof tot aluminium kozijnen. Ook kunnen we de kozijnen voorzien van energiezuinige beglazing met de hoogste isolatiewaarde voor extra comfort en duurzaamheid.

Veel huizenbezitters hebben de voorkeur voor houten kozijnen, maar er zijn veel meer mogelijkheden die uw huis net even dat beetje extra geven, duurzamer zijn en onderhoudsvrij.

Denk aan:

Kunststof kozijnen

Kunststofkozijnen zijn onderhoudsvrij en dankzij de nieuwste ontwikkelingen ziet u nauwelijks verschil met houten kozijnen.

Stalen kozijnen

Stalen kozijnen hebben een dunner profiel waardoor er meer raam overblijft. Stalen kozijnen zijn onderhoudsvrij en zijn enorm sterk waardoor ze heel geschikt zijn voor grote raampartijen.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn licht, stevig, vervormen niet en eenvoudig in onderhoud. Omdat aluminium niet elektrostatisch is, trekken deze kozijnen minder stof en vuil aan. Aluminium is bovendien duurzaam en recyclebaar.

Neem contact met ons op