Bouwbedrijf Schippers Logo
Bouwbedrijf Schippers bus

Wie zijn wij?

Mijn naam is Jeroen Schippers

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, heb ik 2011 besloten om mijn eigen bouwbedrijf te starten.

Het bedenken, uittekenen en realiseren van constructies heeft me altijd gefascineerd. En daarbij de gedachte dat de door jezelf ontworpen constructies bijdragen aan de realisatie van iemands droom(huis), dat is werkelijk fantastisch. Om mijn eigen ideeën en visie nog meer de ruimte te geven, heb ik besloten om mijn eigen droom na te jagen; het starten van een eigen bouwbedrijf. In korte tijd heb ik een grote en tevreden klantenkring op weten te bouwen. Mede doordat ik mijn eigen droom ben gaan najagen, ben ik nu nog beter in staat andere mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken.

Een unieke visie op bouwen

Daarnaast heb ik gedurende mijn jaren in loondienst een eigen visie ten aanzien van het managen en uitvoeren van bouwprocessen ontwikkeld. Het inzetten en effectief laten samenwerken van de beste specialisten is naar mijn idee de sleutel tot een uitstekend en betaalbaar eindresultaat. In de afgelopen jaren heb ik veel tijd en energie geïnvesteerd om een hechte groep van professionals en specialisten te vormen. Ik ben dan ook trots op het resultaat wat we in korte tijd samen hebben bereikt.

Kijk eens rustig op onze website en laat u inspireren wat wij voor u kunnen betekenen. Graag nodig ik u uit om contact met ons op te nemen zodat we alle mogelijkheden persoonlijk kunnen bespreken.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Schippers.
Bouwbedrijf Schippers

Waar kan ik je mee helpen?

Verbouw

Verbouw

Renovatie

Renovatie

Kozijnen

Kozijnen

Onderhoud

Onderhoud