Bouwbedrijf Schippers Logo
Bouwbedrijf Heelsum

Bouwbedrijf Heelsum

Bouwbedrijf Schippers: De specialist in uitbouwen en renovaties in Heelsum

Welkom bij Bouwbedrijf Schippers, uw ervaren en klantgedreven partner voor alle middelgrote en kleinere aanbouwen en vernieuwingsprojecten in Heelsum sinds 2011. Wij richten ons op het optimaliseren en personaliseren van uw huidige woning. En doen dit met een scherp oog voor detail en een klantgerichte benadering.

Maatwerk en vakmanschap voor uw woning in Heelsum

Wij begrijpen dat uw woning voortdurend in beweging is en meegroeit met uw wensen en levensstijl. Daarom specialiseren wij ons in het vakkundig en smaakvol uitvoeren van uitbouwen, zoals stijlvolle serres, comfortverhogende bijkeukens en multifunctionele uitbreidingen die uw dagelijkse comfort verbeteren.

U kunt bij ons terecht voor precisiewerk in renovaties, waarbij we extra aandacht besteden aan duurzaamheid, ontwerp en integratie met bestaande structuren. Elk project in Heelsum wordt met de grootste zorg en deskundigheid uitgevoerd.

Verbeter uw woning met een renovatie die past bij uw levensstijl

Onze benadering is duidelijk: Een renovatie is meer dan alleen verbetering, het is een verfijning van uw leefomgeving. Of u nu de functionaliteit van uw keuken wilt verhogen, uw badkamer wilt moderniseren of uw zolder wilt omtoveren tot een bruikbare ruimte, ons team in Heelsum kan uw visie tot werkelijkheid brengen.

Laat uw woning in Heelsum schitteren met Bouwbedrijf Schippers

Uitbouwen die uw leefruimte en woongeluk vergroten

Voelt uw woning wat krap? Ons deskundig team begeleidt u bij het maken van slimme keuzes om de ruimte te creëren die u nodig hebt. Een uitbouw moet perfect aansluiten bij het karakter van uw huis en uw persoonlijke eisen; bij ons vindt u die expertise.

Duurzame en esthetische renovaties voor uw thuis in Heelsum

Wanneer wij een renovatie aangaan, staat het verbeteren van woongenot centraal. Wij richten ons op duurzaamheid, verbeterde functionaliteit en een ontwerp dat de tijd doorstaat. Met uw wensen en ons vakmanschap zorgen we voor een resultaat waar u jarenlang van geniet.

Belangrijke punten voor uw bouwproject in Heelsum

Een gedegen voorbereiding is het halve werk bij het plannen van uw uitbouw of renovatie:

Heeft u verbouwingsplannen in Heelsum? Bouwbedrijf Schippers helpt u met een op maat gesneden plan. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u een prachtig eindresultaat te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Een aantal van onze projecten

Alle projecten