Bouwbedrijf Schippers Logo
Bouwbedrijf Arnhem

Bouwbedrijf Arnhem

Bouwbedrijf Schippers: Uw ambachtelijke bouwpartner in Arnhem

Verwelkom de expertise van Bouwbedrijf Schippers, waar Arnhem's bouwambities tot leven komen. Sinds 2011 hebben wij ons toegelegd op verfijnde renovatie- en uitbreidingsprojecten, en staan bekend om ons maatwerk in de bouwkunst zonder nieuwbouw in ons portfolio. We zijn uw aannemer van keuze voor persoonlijke, deskundige en eerlijk geprijsde services.

Specialist in uitbouwen en enovaties in het hart van Arnhem

Kleinschalige uitbouwen en renovaties krijgen een nieuwe dimensie bij Bouwbedrijf Schippers. Wij begrijpen dat deze projecten de kwaliteit van uw leefruimte in Arnhem aanzienlijk verhogen, en met die overtuiging bieden wij maatwerk aan die nauw aansluit bij uw visie en wensen. Onze professionals combineren functionaliteit met esthetiek, van uitnodigende serres tot strategische aanbouw.

Of u nu uw keuken wilt vergroten, uw badkamer wilt moderniseren, of op zoek bent naar een elegante oplossing voor meer woonruimte, wij hebben de expertise om uw ideeën te realiseren met een hoogwaardige afwerking.

Uitbouw en renovatie: Pas uw woning in Arnhem aan uw behoeften aan

Uw thuis moet meegroeien met uw levensstijl en smaak. Bouwbedrijf Schippers staat klaar om elk aspect van aanbouw of renovatie te verzorgen – denk daarbij aan het plaatsen van royale dakkapellen of het installeren van moderne, energiezuinige kozijnen die de uitstraling van uw woning in Arnhem verfraaien.

Maak uw huis tot een thuis Met bouwbedrijf Schippers in Arnhem

Optimaliseer uw ruimte: praktische en fraaie huisuitbreidingen

Ruimtegebrek? Wij ontwerpen en realiseren uitbouwen die niet alleen toegevoegde vierkante meters leveren, maar die tevens perfect integreren met de algehele esthetiek van uw pand. Van zonovergoten tuinkamers tot praktische bijkeukens – verhoog de waarde van uw woning en uw woongenot.

Vernieuw uw woning: De verfijnde aanpak van renovatie

Met precisie en aandacht voor detail herstellen en vernieuwen we bestaande structuren, behouden we waardevol erfgoed en brengen we comfort en stijl aan in iedere kamer. Onze doelgerichte renovaties verzekeren een kwaliteitsboost voor uw vastgoed.

Essentiële vragen voor uw project in Arnhem

Voor u de eerste stap zet in uw verbouwingsproject, laten we samen enkele kritieke punten overdenken:

Wilt u het project vlekkeloos laten verlopen en bent u nieuwsgierig wat Bouwbedrijf Schippers voor u kan betekenen in Arnhem? Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de toekomst van uw huis vorm te geven. Neem contact met ons op voor een gedetailleerd plan van aanpak.

Een aantal van onze projecten

Alle projecten