Verbouwing in Nijmegen

Schakel bouwbedrijf-schippers in

Op zoek naar een bouwbedrijf die een verbouwing in Nijmegen kan uitvoeren? Dan zit u goed bij Bouwbedrijf Schippers. Bouwbedrijf schippers heeft  ruim 8 jaar ervaring als aannemer kunnen wij u op dit vlak uitstekend van dienst zijn. Hierbij leveren we niet alleen kwaliteit, maar houden wij ons ook aan de gemaakte planning en afspraken. Hierdoor kunt u snel genieten van uw nieuwe Woonkamer, Zolder, badkamer of keuken in Nijmegen.

Bereid uw verbouwing in Nijmegen goed voor

Waar moet u aan denken als begint aan een verbouwing

  • Wat is de tijdsplanning?
  • Wat zijn uw verwachtingen?
  • Wat is het budget voor de verbouwing?
  • Moet er een vergunning worden aangevraagd voor de verbouwing?

Bouwbedrijf Schippers helpt u graag bij deze bijkomende vragen van uw verbouwing Nijmegen. Neem direct contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Klant is koning

Bouwbedrijf Schippers vindt het belangrijk dat de verbouw ook geheel aan uw wensen voldoet. Schakelt u ons in voor uw verbouw in Nijmegen, dan wordt er vooraf altijd een persoonlijk vrijblijvend gesprek ingepland. Vanuit het gesprek maken wij een offerte / voorstel op. Wij zullen aan et werk/verbouwen gaan in Nijmegen wanneer u hiermee akkoord gaat. Mocht het zo zijn dat er tijdens de verbouwing veranderingen aangebracht moeten worden, dan wordt dit alleen gedaan in samenspraak met de klant. Zo maken wij een eindresultaat in Nijmegen dat volledig naar wens is.

Offerte Verbouwing Nijmegen?

Wilt u graag meer weten over wat onze verbouw mogelijkheden zijn in Nijmegen? Of wilt u van onze hulp gebruikmaken bij het verbouwen van uw zolderkamer of keuken? Dan kunt u in beide gevallen altijd contact met ons opnemen. Bel vandaag nog naar 06 -10749633. Ook kunt u een vrijblijvende e-mail sturen naar info@bouwbedrijf-schippers.nl of vul het contactformulier in aan de rechterkant kunt vinden. Wij nemen ze snel mogelijk contact met u op. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij nemen u uw verbouwing in Nijmegen graag uit handen.

Verbouwing in Nijmegen

Neem contact met ons op