Zolder verbouwen

Zolder verbouwen

In veel huizen is de zolder een ruimte waar je spullen worden opgeborgen. En dit zijn dan vaak voorwerpen die niet vaak worden gebruikt zoals bijvoorbeeld skispullen, boeken etc.

Voor veel mensen is deze invulling van de zolder prima, maar als u ruimte tekort komt in uw huis is een zolderverbouwing misschien wel een goede optie. En bent u bij bouwbedrijf schippers uit Arnhem aan het juiste adres. Wilt u uw zolder verbouwen naar een extra kamer of wilt u uw zolder verbouwen naar een extra badkamer. Dan bent u bij Bouwbedrijf schippers aan het juiste adres.

Bouwbedrijf Schippers kan een scheidingswand plaatsen waardoor er van één grote, 2 kleinere ruimtes worden gemaakt. Bouwbedrijf Schippers kan u helpen bij alle aspecten van het verbouwen van uw zolder. Ook bijvoorbeeld bij het bepalen van slimme locaties voor dakramen. Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend met u mee te denken.

Klant is koning

Bouwbedrijf Schippers vindt het belangrijk dat de verbouwing van u zolder ook geheel aan uw wensen voldoet. Schakelt u ons in voor uw verbouwing van u zolder, dan wordt er vooraf altijd een persoonlijk vrijblijvend gesprek ingepland. Vanuit het gesprek maken wij een offerte / voorstel op. Wanneer u hiermee akkoord gaat. Mocht het zo zijn dat er tijdens de verbouwing veranderingen aangebracht moeten worden, dan wordt dit alleen gedaan in samenspraak met de klant. Zo maken wij een eindresultaat in dat volledig naar wens is.

Offerte Verbouwing van u zolder?

Wilt u graag meer weten over wat onze mogelijkheden om u zolder te verbouwen? Of wilt u van onze hulp gebruikmaken bij het verbouwen van uw slaapkamer of keuken? Dan kunt u in beide gevallen altijd contact met ons opnemen. Bel vandaag nog naar 06 -10749633. Ook kunt u een vrijblijvende e-mail sturen naar info@bouwbedrijf-schippers.nl of vul het contactformulier in aan de rechterkant kunt vinden. Wij nemen ze snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op